Campania “Mama prietena” pentru promovarea prieteniei si empatiei

0

Primele ore, primele zile dupa nastere sunt magice, bucuria si emotia intalnirii cu puiul este nemarginita. Inainte de nastere primim nenumarate sfaturi legate de cresterea copilului, recuperare, de ingrijirea bebelusului, invatam cum sa fim mame “bune”. Caruselul emotiilor insa este prea putin prezent in descrierile, cursurile si sfaturile primite de la propria mama, de la cele mai bune preietene, de specialisti. Emotiile sunt nelipsite din aventura maternitatii, si totusi foarte putin discutate si impartasite. Emotiile – precum ingrijorare, vinovatie, dor, frustrare, teama, fericire extrema – determina unele mame sa se simta vinovate cand au anumite emotii si sa se catalogheze ca fiind mame “rele”, spun specialistii [sursa: http://www.mamaresponsabila.ro/articol/aventura-emotiilor-dupa-nastere/].

Din dorinta de a fi alaturi de mame inca din primele clipe, Asociatia Happy Moms demareaza Campania Mama Prietena, campanie de promovare a prieteniei si empatiei. Vom scrie mesaje motivationale, emotionante, catre proaspetele mame pe le vom cunoaste doar din ganduri, pe care incurajam sa accepte orice sentimente le inunda firea si simtirea, sa se bucure de toate clipele magice si sa stie ca noi, ca mame, suntem alaturi de ele, sa afle ca si noi am trecut prin aceleasi emotii si ca sunt perfect firesti. Va fi bine!

Ne sprijina si ne sunt alaturi:

1. Ambasadorii campaniei Mama -prietena

Lauren Manu – voluntar grup suport de babywearing

lauren

Mihaela Pintea – instructor autorizat Dunstan Baby Language

mihaela

Mesajul Mihaelei: “Fiţi fericite, trăiţi fiecare moment, nu vă descurajaţi, suntem aici şi vă înţelegem, sunteţi normale, plângând, râzând, fiindu-vă frică, revenindu-vă…şi luând-o de la capăt, totul este normal şi firesc!

Mamele de la Happy Moms ştiu prin ce treceţi şi vor să vă fie alături, să vă dea încredere şi să ştiţi că nu sunteţi singure. Da, poate fi copleşitor să devii mamă, dar ştiind că oricând vei avea pe cineva alături, cineva care nu pune presiune, care nu te cicăleşte, care nu te înnebuneşte cu indicaţii depăşite, cu insistenţe, care poate fi capabilă de empatie, de înţelegere, îti dă putere!”

2. Mamicile voluntar

Diana Jugaru, de la Palaria Verde – mamica voluntar,specialist in marketing online, care a realizat grafica afisului si a felicitarii.

Elena Bularca, mamica responsabila cu logistica acestei campanii este .

Multumiri nespuse!

Cum pot felicita proaspetele mame?

Exista patru variante prin care poti fi mama-prietena pentru o proaspata mama:

1. Scriind mesaje motivationale si daca doresti si date de contact, in cadrul evenimentelor Happy Moms. Felicitarile – pe care le vizualizezi fata/verso in imaginea de mai jos – vor fi prezente la toate evenimentele Happy Moms, incepand cu 30 iunie 2014.

2. Descarcand felicitarea – gratuit, evident, scriind un mesaj personal si eventual date de contact, si ulterior contactand-o pe Elena Bularca, mamica voluntar care aduna felicitarile din campania Mama-prietena, pe pagina personala de Facebook sau pe adresa bularca.elena@yahoo.com pentru a-i inmana felicitarea scrisa. Incurajam mamele sa descarce si sa multiplice felicitarile, scriind apoi mesaje de incurajare, felicitarile urmand a fi donate proaspetelor mame prin intermediul voluntarilor Asociatiei Happy Moms.

3. Preluand gratuit o felicitare de la magazinul BBMic din incinta Clinicii Eva, scriind mesajul personal si eventual date de contact, daca doresti, si lasand in acelasi loc felicitarea. 

felicitare

felicitare-final

4. Scriind doar mesajul si eventual date de contact, la adresa bularca.elena@yahoo.com. Elena va transcrie mesajul pentru tine. E simplu!

Multumim tuturor mamelor implicate, entuziaste si dornice de a sustine moral alte mame! Facem lucruri mari impreuna!

 

About The Author

Niciun comentariu on "Campania “Mama prietena” pentru promovarea prieteniei si empatiei"

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *