Baby Boom Show vine la Brasov cu noutăți și oferte speciale

0

Anul trecut, în această perioadă a anului, căutam pe internet să găsesc cele mai potrivite cadouri pentru fiica mea, care la început de noiembrie împlinește doi ani. Anul acesta sunt foarte ocupată și abia dacă îmi ajunge timpul pentru lista zilnică de obligații. Orice este în plus, reprezintă un factor de stres, chiar dacă este ceva drăguț cum ar fi alegerea cadoului potrivit.

Baby Boom Show 3 – 5 Noiembrie 2017, Brașov Business Park

Dar anul acesta am scăpat de acest stres. Voi merge la deschiderea târgului Baby Boom Show, pe 3 noiembrie și voi alege un cadou potrivit pentru micuța mea. Sper să găsesc ceva și pentru cadourile lunii decembrie pentru copiii mei și pentru ceilalți copii cărora le facem cadouri de sărbători. Căci târgul se adresează copiilor cu vârste între 0-7 ani. Așa aș împușca mai mulți iepuri deodată și aș câștiga mai mult timp.

Toamna aceasta, la început de noiembrie, Brașov Business Park găzduiește Baby Boom Show – cel mai mare târg pentru părinți și copii cu vârste cuprinse între 0 si 7 ani.

Începând de pe 3 si pana pe 5 noiembrie, vizitatorii din Brașov, și nu numai, au acces la servicii și produse diversificate și utile pentru bebeluși, gravide și tineri părinți.

Oferte speciale și discount-uri semnificative

Asa cum si-a obisnuit vizitatorii, Baby Boom Show vine și de această dată cu oferte speciale atractive pentru tinerii părinți. Cu procentaje cuprinse între 20 si 50%, discount-urile vor fi una dintre principalele atracții ale evenimentului. Pentru lista actualizată, urmăriți link-ul: http://www.babyboomshow.ro/discount.html

Noutățile ediției

Kit-uri revoluționare pentru păstrarea celulelor stem, jucării special create pentru a dezvolta imaginația și îndemânarea copiilor, cărucioare multifuncționale, roboți de bucătărie ce ajută în prepararea hranei bebelușilor, scaune auto clasificate ca fiind printre cele mai sigure din lume, produse cosmetice bio pentru bebeluși – sunt doar o mică parte din atracțiile ediției de Brasov Baby Boom Show.

Aproximativ 100 de brand-uri sunt pregatite să își prezinte în cadrul evenimentului cele mai interesante produse și servicii.

Brand-uri de prestigiu vin la Baby Boom Show

Chicco, Medlife, Vavian Pharma, Cordblood Center, Biogenis, Nestle, Inglesina, Mustela, Lifeline, BeSafe sau Biogenis sunt numai o parte din brand-urile care au confirmat deja prezența.

Intrarea la eveniment este GRATUITĂ pentru vizitatori pe tot parcursul celor 3 zile de desfășurare.

Despre Baby Boom Show

Organizat în peste 20 de ediții în București (în fiecare primăvară și toamnă), Baby Boom Show a reușit să facă fericiți peste 150.000 de copii și mămici. A mulțumit mii de expozanți, iar sute de brand-uri au fost reprezentate pe mii de metri pătrați.

BABY BOOM SHOW BRASOV pe scurt

Program de vizitare: 3 – 4 noiembrie: intre orele 10.00 – 18.00 / 5 noiembrie: intre orele 10.00 – 17.00

ACCES GRATUIT pentru VIZITATORI

BRASOV BUSINESS PARK, Str. Ionescu Crum, nr. 1, Brasov

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati: www.babyboomshow.ro

 

Total 1 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

About The Author

Sunt Eliza Biro, creator de conținut, profesor, Instructor de Aware Parenting, mămica a doi pitici năzdrăvani care mă inspiră și mă provoacă să evoluez zi de zi.