Au început înscrierile la Ora de Imunitate! Seminar gratuit pentru părinții responsabili

0

Nimic nu e mai rău pentru un părinte decât să aibă copilul bolnav. Orice părinte ar face orice să își ferească copilul de boli, să încerce să prevină orice afecțiune. Pe umerii părinților planează, de multe ori, o presiune foarte mare de a feri copilul de boli prin prevenție, prin atenție și prin alimentație.

De aceea, subiectul dezvoltării imunității copiilor este foarte dezbătut între părinți. Dar de la cine poți afla mai multe informații dacă nu de la specialiștii în domeniu?

Pe 11 Martie 2019, începând cu ora 17.00, ești invitat la Teatrul Elisabeta, la Ora de Imunitate.

Imunitatea este moștenită? Este dobândită? Este ceva ce noi, părinții, putem influența? Și dacă da, cum? Atât de multe întrebări … și toate vor primi răspunsuri de la specialiștii invitați la catedra Școlii Părinților Responsabili.

Astfel, LUNI, pe 11 Martie, de la ora 17.00, la Teatrul Elisabeta, la Ora de Imunitate, fiecare părinte este invitat într-un călătorie informativă care va dezvălui mici secrete din ceea ce înseamnă această responsabilitate importantă când creștem un copil, care, din păcate, nu depinde numai de noi – IMUNITATEA.

Seminarul va fi moderat de Ela Crăciun, una dintre mămicile ancorate puternic în responsabilitatea unui parenting sănătos. Iar lecțiile vor fi susținute de specialiști bine pregătiți:

Lecția 1
Mituri și adevăruri privind imunitatea organismului – Dr. Cristina Popescu  – Medic pediatru
Lecția 2
Ghid pe vârste: cum creștem imunitatea copiilor – Dr. Oana Sinișteanu, Medic familie/copii
Lecția 3
Cum creștem imunitatea copilului prin alimentație – Dr. Ruxandra Pleșea – Medic specialist diabet zaharat, nutriție și boli metabolice

Înscrierile la Ora de Imunitate se fac aici:

https://www.qbebe.ro/scoalaparintilorresponsabili/oradeimunitate.php

Locurile sunt limitate!

Detalii despre toate seminariile Şcolii Părinţilor Responsabili puteţi afla aici: http://www.qbebe.ro/familia/scoala_parintilor_responsabili

https://www.facebook.com/scoalaparintilorresponsabili/

https://www.youtube.com/user/Qbebe1/playlists?sort=dd&shelf_id=2&view=50

Seminariile Școlii Părinților Responsabili sunt kid-friendly. Părinții care nu au posibilitatea de a lăsa copilașii în grija altcuiva, sunt invitați să vină alături de ei, deoarece va exista o Cameră de Joacă plină de distracție pentru cei mici.

Sponsori: Nestle Romania, Braun, Nivea Baby, Vitoral

Parteneri: Itsy Bitsy, Sebastian Purice, Ursulla, Voios.ro, DivaHair, DivaHair Cosmetics, Dasha, Mamica Pediatru, Johannasburg, Mothers and the City, SuntPitic.ro, biancamorus.ro, celmaibuntata.ro, Idrilog, Diana Vijulie, super40.ro, WoWMoM, PositiveMother, www.educabil.ro, DanaPredu.com, JuxiMagic.ro, www.centruldeparenting.ro, Nicoland

Şcoala Părinţilor Responsabili este o campanie socială, descrisă de o serie de seminarii gratuite pentru părinţi care aduc la catedră cei mai bine pregătiţi specialişti pe teme specifice. Scopul campaniei este să ofere acces facil părinţilor către o trusă de informaţii complete şi corecte prin care să fie stimulați şi susținuți în a creşte copiii frumoşi şi sănătoşi. Campania a deschis porțile școlii în octombrie 2016, și de atunci a organizat 20 de seminarii gratuite, care au adunat peste 3000 de părinți și viitori părinți și au adus la catedră peste 100 de specialiști bine pregătiți.

Acest propiect, este inițiat de Qbebe, revista online dedicată mamelor și viitoarelor mame care înțeleg această uriașă responsabilitate și oferă părinților informațiile de care au nevoie pentru a-și crește copilul frumos și sănătos.

 

Total 2 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

About The Author

Sunt Eliza Biro, creator de conținut, profesor, Instructor de Aware Parenting, mămica a doi pitici năzdrăvani care mă inspiră și mă provoacă să evoluez zi de zi.