Au început înscrierile la Ora de Disciplină! Seminar gratuit pentru părinții responsabili

0

Disciplina copiilor este un subiect care îi preocupă pe toți părinții. Ne dorim ca ai noștri copii să devină responsabili, organizați și să aibă succes în viață. Dar cum să îi disciplinăm pe copii într-un mod pozitiv, empatic și cu blândețe? Cum găsim un echilibru între disciplină și personalitatea copilului nostru?
Pe 25 septembrie 2018, începând cu ora 17.00, Qbebe ne invită la Teatrul Elisabeta la Ora de Disciplină, seminarul gratuit dedicat părinților responsabili care aduce la catedră specialiștii ce vor contura schița unui copil disciplinat. Vom învăța împreună, apoi, și cum să colorăm această schiță cu propriile noastre culori, astfel încât totul să decurgă natural, eficient și în concordanță cu personalitatea puiului nostru.

Pentru că ajutând copilul să se adapteze instituțiilor școlare, să înțeleagă rostul regulilor, să își modeleze propria organizare și disciplină interioară, îl vom ajuta să devină un adult de succes. Pentru că disciplina este podul dintre scopuri și realizări, pe care, noi, părinții, îl construim pentru propriul nostru copil.

Astfel, Marți, pe 25 septembrie, de la ora 17.00, la Teatrul Elisabeta, la Ora de Disciplină, toți părinții sunt invitați să deprindă arta disciplinei, astfel încât să construiască un pod cât mai trainic pentru viitorul adult ce va deveni copilul nostru.

Lecția 1
Ghid pe vârste: regulile și rutinele care ajută în disciplinarea copilului – Antonia Noël, Specialist în Comunicare, consultant si formator în Comunicare Relationala, autor de carte pentru copii
Lecția 2
Creșa, grădinița și școala: ghid de adaptare, acceptare și comunicare – Daniela Nicoleta Dumitrescu, Psiholog clinician, psihoterapeut CBT, practician Metoda ESPERE, blogger „Fericiti cei ce comunica”
Lecția 3
Cum adaptezi disciplinarea copilului vârstei și personalității acestuia – Cristina Dimitrescu, Psiholog clinician și psihoterapeut, mentor coach și trainer

Înscrierile la Ora de Disciplină se fac aici:
https://www.qbebe.ro/scoalaparintilorresponsabili/oradedisciplina.php

Grăbeşte-te! Locurile sunt limitate!
Detalii despre toate seminariile Şcolii Părinţilor Responsabili puteţi afla aici: http://www.qbebe.ro/familia/scoala_parintilor_responsabili
https://www.facebook.com/scoalaparintilorresponsabili/
https://www.youtube.com/user/Qbebe1/playlists?sort=dd&shelf_id=2&view=50

Seminariile Școlii Părinților Responsabili sunt kid-friendly. Părinții care nu au posibilitatea de a lăsa copilașii în grija altcuiva, sunt invitați să vină alături de ei, deoarece va exista o Cameră de Joacă plină de distracție pentru cei mici.

Parteneri: Itsy Bitsy, Sebastian Purice, Ursulla, Politia Romana, IRDO, Bitdefender, Voios.ro, DivaHair, DivaHair Cosmetics, Dasha, Mamica Pediatru, Johannasburg, Mothers and the City, SuntPitic.ro, biancamorus.ro, celmaibuntata.ro, Idrilog, Diana Vijulie, super40.ro, WoWMoM, PositiveMother, www.educabil.ro, Music Together, DanaPredu.com, JuxiMagic.ro
Despre Școala Părinților Responsabili
Şcoala Părinţilor Responsabili este o campanie socială, descrisă de o serie de seminarii gratuite pentru părinţi care aduc la catedră cei mai bine pregătiţi specialişti pe teme specifice. Scopul campaniei este să ofere acces facil părinţilor către o trusă de informaţii complete şi corecte prin care să fie stimulați şi susținuți în a creşte copiii frumoşi şi sănătoşi. Campania a deschis porțile școlii în octombrie 2016, și de atunci a organizat 15 seminarii gratuite, care au adunat peste 2400 de părinți și viitori părinți și au adus la catedră peste 90 de specialiști bine pregătiți.

Despre Qbebe
Qbebe este revista online dedicată mamelor și viitoarelor mame care înțeleg această uriașă responsabilitate și oferă părinților informațiile de care au nevoie pentru a-și crește copilul frumos și sănătos. Qbebe este chiar mai mult decat o revistă, este o comunitate de mămici și tătici determinați să ofere copiilor lor cel mai bun, mai frumos și mai sănătos start în viață. Qbebe ajută, susține și felicită sute de mii de părinți din România, care își cresc cu responsabilitate și dragoste copii.

Total 2 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

About The Author

Sunt Eliza Biro, creator de conținut, profesor, Instructor de Aware Parenting, mămica a doi pitici năzdrăvani care mă inspiră și mă provoacă să evoluez zi de zi.

Niciun comentariu on "Au început înscrierile la Ora de Disciplină! Seminar gratuit pentru părinții responsabili"

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *