Aștepți un copil? Vino la Școala Părinților Responsabili, seminar gratuit în Buzău

0

Naşte Natural (www.nastenatural.ro) este o campanie socială care încurajează viitorii părinți să se informeze corect și responsabil despre sarcină, naștere, alăptare și îngrijirea bebelușului. După ce a vizitat anul trecut orașe mari din România, Timișoara, Oradea și Iași, seminarul dedicat viitorilor părinți ajunge anul acesta și în Buzău.

Şcoala Părinţilor Responsabili este o serie de seminarii gratuite dedicate viitorilor părinți care se doreşte a fi o cărămidă stabilă în construcția unei generații de părinţi reuşiti, pregătiţi şi responsabili. Este setul de informații de care aceștia au nevoie pentru a porni cu dreptul în lungul şi minunatul drum care îi aşteaptă. Părinții vor descoperi informaţii importante despre naştere şi îngrijirea nou-născutului în primele luni, de la cel mai bine pregătiti specialişti în obstretică-ginecologie, alăptare si pediatrie.

În plus, tăticii prezenţi la eveniment vor primi o diplomă care să ateste participarea lor la cursuri de puericultură, în baza căreia vor putea obține de la medicul de familie adeverința necesară pentru a primi 10 zile în plus la concediu.

Ce trebuie să știi

Înscrierile se fac aici:

https://www.nastenatural.ro/scoalaparintilor/buzau-2019/

Când? Joi, 3 Octombrie 2019. De la ora 12.00 la ora 17.00

Unde? Conacul Trandafirilor, Parcul Crâng, Buzău

Participarea este GRATUITĂ in limita locurilor disponibile.

Cine va lua cuvântul?

 Moderator: Anca Serea, jurnalist, prezentatoare, model, și, cel mai important, mamă a 6 copii minunați, toți născuți pe cale naturală, blogger voios.ro

Prof. Dr. Nicolae Suciu, Medic primar obstetrică-ginecologie, doctor în medicină, profesor universitar UMF „Carol Davila ” București

Prof. Dr. Simona Vladareanu Medic primar neonatologie, Șef Secție Neonatologie Spitalul Universitar de Urgență Elias București, Presedintele Comisiei de Neonatologie din Ministerul Sanatatii, profesor universitar la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București

Dr. Claudiu Șerbănoiu, Medic primar în specialitatea Obstetrică-ginecologie și doctor în științe medicale, Șef al secției OG 1 din Maternitatea Buzău

Vania Limban, Prima moașă independentă din România, fondator Active Center

Vasile Tudor, Gas Therapy Manager Linde Gaz Romania

Mihaela Drilea Specialist în alaptare certificat IBCLC

Maria Gheorghiu, Moașă principală

Ce subiecte vor fi dezbătute la Școala Părinților Responsabili

Vine bebe! Suntem oare pregătiți să fim părinți?

Schimbările corpului în sarcină și cum se pregăteste el pentru naștere

Nașterea și implicațiile ei

Nașterea naturală și beneficiile ei

Mituri și adevăruri în nașterea naturală: dureri, analgezii și anestezii

Despre analgezia inhalatorie și utilizarea ei în nașterea naturală

Metode recomandate de gestionare a durerii la naștere

Bebelușul și primul an în sânul familiei

Prima luna acasă: sfaturile utile pentru o îngrijire sănătoasă a bebelușului (buricul, colici, icter, baita, sughițul, scaunul, dermatita, plimbările, eructația, somnul)

Sfaturi pentru o alăptare ușoară

TOMBOLA

Tombola se va desfășura la sfârșitul evenimentului.

Câștigătorii vor fi extrași prin tragere la sorți dintre persoanele prezente la eveniment, în urma completării unui formular.

Premiile sunt dedicate tinerilor părinți, fiind produse de puericultură și servicii utile acestora: pompe de sân, marsupii, coș auto, cărucior.

Sponsori: Fundația Carl von Linde și Linde Gaz România

Parteneri: Itsy Bitsy, Voios.ro, DivaHair, DivaHair Cosmetics, Dasha, Mamica Pediatru, Johannasburg, SuntPitic.ro, biancamorus.ro, celmaibuntata.ro, Idrilog, Diana Vijulie, www.educabil.ro, WoWMoM, PositiveMother, Centrul de Parenting, Dana Predu

Echipa Naște Natural a pornit campania Școala Părinților Responsabili în octombrie 2016 și de atunci a organizat 8 seminarii dedicate viitorilor părinți, care au dovedit că există un interes ridicat al acestora către informare corectă. Peste 1200 de viitori părinți au participat la Școala Părinților Responsabili, iar informațiile au ajuns și la peste 1 milion de persoane care au urmărit transmisiunile live ale seminariilor.

Detalii pe https://www.nastenatural.ro/

Urmărește-ne și pe:

Facebook: https://www.facebook.com/NasteNatural.ro/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCZVEnSP1tknTLvO9b0D4llg

About The Author

Sunt Eliza Biro, creator de conținut, profesor, Instructor de Aware Parenting, mămica a doi pitici năzdrăvani care mă inspiră și mă provoacă să evoluez zi de zi.