Milina aduce primăvara- spectacol pentru copii la Brașov

1

Frig. Fulgi de zăpadă. Natura înghețată. Oameni zgribuliți. Fiecare se grăbește să ajungă undeva la căldură. Toată lumea își dorește să vină primăvara și afară, nu numai în calendare.

Oamenii duc dorul primăverii, ca personajele din piesa de teatru Milina aduce primăvara. Cu dor de soare și fir de iarbă verde, o să merg săptămâna viitoare la acest spectacol, în speranța că poate așa, vremea urâtă o să se lase dusă, iar primăvara ne va mângâia sufletele în sfârșit.

La invitația celor de la Fastrackids, Teatrul Momolino revine din nou în Brașov, pe 29 martie. De data asta cu o premieră pentru Brașov: Milina aduce primăvara.

Despre ce este vorba în acest spectacol?

Este sfârșit de iarnă. Încă frig și nămoleață, iar oamenii duc dorul Primăverii care întârzie să dea naturii viață. Și asta pentru că a fost sechestrată de însăși Măria-sa Iarna. Milina, o fetiță de vârsta ta sau chiar a ta, se împrietenește în vis cu un spiriduș pe nume Zac. Da, este cel care, țac-pac, adună totul în sac, ce ai uitat pe jos și nu-ți mai e de folos. Și hotărăște să pornească alături de el, intr-o aventură până îndepărtatele ținuturi de zăpadă și gheață, să o convingă pe Regină să elibereze Primăvara. Să readucă oamenilor bucuria. Și verdele. Și florile. Si veselia.

Vor reuși oare, să înduplece inima însingurata și rece a Iernii, să o elibereze pe frumoasa Primăvară? Și cu ce trucuri o vor trezi pe Primăvară, prinsă în somnul amorțit al gheții?

Un spectacol despre curaj și încredere, despre cât de hotârât este un copil atunci când face propriile alegeri. Despre cum face față situațiilor necunoscute, cât de dornic este să-i ajute pe ceilalți, despre responsabilitatea de a contribui ca lumea să devină la loc bună.

Detalii despre spectacol

Spectacolul este un musical pentru copii și depotrivă pentru părinti. Textul poartă semnătura Antoanetei Zaharia, și tot ea semnează și regia. Muzica originală este compusă de Nicoleta Neagu. Într-o scenografie creată de Mira Loghin le veți recunoaște pe cele patru actrițe Antoaneta Zaharia, Clara Flores, Dana Zaharescu și Mihaela Velicu.

Specacolul se se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani. Durata este de 60 de minute. Vor avea loc două reprezentații ale acestui spectacol la 17.30 și la 19.00, la Opera Brașov.

Prețul biletului variază între 25 și 50 de lei, în funcție de poziționarea în sală.
Puteți achiziționa bilet de aici.

Eu sper să fim cât mai mulți în sală la acest spectacol, poate înduplecăm iarna să plece!

Total 2 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

About The Author

Sunt Eliza Biro, creator de conținut, profesor, Instructor de Aware Parenting, mămica a doi pitici năzdrăvani care mă inspiră și mă provoacă să evoluez zi de zi.