Despre noi

Sunt Eliza Biro, Instructor de Aware Parenting, profesor, mămica a doi pitici năzdrăvani care mă inspiră  și mă provoacă să evoluez zi de zi.

Copiii mei mi-au deschis un drum nou și m-au făcut să văd lumea cu alți ochi, să devin un părinte și un educator conștient. Din experiența îndelungată (peste 12 ani) a lucrului cu copiii și din interacțiunea cu părinții lor, mi-am dat seama că insuccesul și comportamentul provocator al copiilor provin din mediul familial, așa că am început să caut instrumente pentru a-i ajuta pe părinți să dezvolte o relație armonioasă cu copiii lor. Astfel s-a născut pasiunea pentru educație parentală și am devenit formator pentru adulți și instructor Aware Parenting în anul 2015.

Interesul pentru educație și pasiunea pentru scris se întâlnesc în blogul suntpitic.ro pe care l-am fondat în 2013.

Mămicia nu este o calitate înnăscută. Pe lângă instinctul de părinte, este nevoie de o bună informare. Nu există o școală a părinților, care după absolvire să ne certifice ca fiind părinți perfecți. Din păcate, nici nou-născutul nu vine cu un manual de utilizare. Creștem odată cu copiii noștri și ne vindecăm rănile trecutului prin ei. Învățăm din greșelile părinților noștri, din propria noastră experiență sau cea a apropiaților noștri. Informațiile primite la momentul potrivit ne ajută să fim pozitivi și să ne creștem frumos copilul.

Totul pentru piticul tau !

Total 7 Votes
1

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

2 comentarii on "Despre noi"

  1. Preda Cristina

    Buna ziua. As dori sa propun si eu pe cineva pt.campania „Oameni frumoși in invatamant”. Este vorba despre dna.învățătoare Irina Vasile de la Scoala Gimnazială „H.M.Berthelot” din Ploiesti. Este invatatoarea fiului meu si pot spune ca este un cadru didactic ce prefera metodele modernă de predare, iar elevii sunt f.incantati. Si dansa a participat la programul Aspire for teachers. O recomand cu mult drag pt.aceasta campanie.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *