SuntPitic și Editura Herald au plăcerea să vă invite la un nou concurs!

0

SuntPitic și Editura Herald au plăcerea să vă invite la un nou concurs!
Câștigătorul va avea ocazia să afle mai multe despre conceptul de „Mindfulness” și cum îl putem integra în viața noastră din cartea Mindfulness zi de zi – oriunde vrei sa mergi, acolo ești” de Jon Kabat – Zinn” (http://www.edituraherald.ro/mindfulness-zi-de-zi-oriunde-vrei-sa-mergi-acolo-esti-deja-detail#.VN35fHamTLU), dar și despre despre parentingul conștient și atenția față de propriile experiențe în fiecare etapă a maternității din cartea „Selfie în oglindă” de Raluca Marchiș (http://www.edituraherald.ro/carti/selfie-in-oglinda-cand-femeia-devine-mama-detail).

„Mindfulness este un sistem eficient destinat explorării celor mai profunde niveluri ale minţii, ajungând până la însăşi rădăcina conştiinţei… Transformarea este completă. Se numeşte eliberare, şi este permanentă. ” Bhante Gunaratana

Ce trebuie sa faci pentru a câștiga cele două cărți ? Este foarte simplu :

  1. Intră pe site-ul suntpitic.ro și răspunde la întrebarea : Ce înseamnă pentru tine parentingul conștient ?
  2. Dă like paginii de Facebook a prietenilor noștri de la Editura Herald ! (https://www.facebook.com/edituraherald.ro?fref=ts)
  3. Dă de veste mai departe despre acest concurs, printr-un share public pe Facebook la acest post și nu uita să ne lași aici id-ul cu care ai dat share sau linkul de la pagina ta)

Concursul va dura o săptămână (in perioada 14 – 19 februarie 2015), iar câștigătorul va fi anunțat pe pagina noastă de Facebook. Tragerea la sorți va fi realizată cu ajutorul random.org.

Total 0 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

About The Author

Niciun comentariu on "SuntPitic și Editura Herald au plăcerea să vă invite la un nou concurs!"

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *