Scoala de Vara Muzicala la Clubul de Muzica.ro

0

Pe data de 22 iunie Clubul de Muzica.ro a dat startul la o Vara incendiara deci, o Scoala Muzicala. Sfarsitul anului scolar reprezinta inceputul activitatilor artistice, sportive si interactive, specifice mediului non-formal. Calatoriile, concertele, vizitele la muzee sau incursiunea in domeniul artistic sunt un imbold motivational puternic pentru a ne incarca bateriile pentru un an intreg. Cu mai mult timp liber si pofta de joaca, copiii au ocazia sa-si implineasca pasiunile. Vara, visele pot deveni realitate si ne pot imbogati timpul cu activitati artistice incarcate de muzicalitate si culoare.

Clubul de Muzica.ro, dupa un an scolar fructuos, invita toti iubitorii de muzica pe un taram artistic de exceptie. Instituţia cu profil vocational ofera lectii de pian, canto, chitara, vioara si pictura atat copiilor cat si adultilor, incepatorilor dar si celor avansati care doresc sa se perfectioneze.

Rezultatele remarcabile la concursurile nationale si internationale de specialitate  ne consolideaza pozitia detasata, in raport cu celelalte institutii de profil din Bucuresti, in preferintele parintilor si copiilor interesati de o cultura muzicala solida. Pentru continuitate si performanta Clubul de Muzica.ro isi desfasoara activitatea si pe parcursul verii, cu program de Luni pana Duminica, de la 9.00 la 21.00.

Muzica are puteri miraculoase iar pentru ai descoperi beneficiile Clubul de Muzica.ro va invita la Scoala de Vara Muzicala. Cu talent, daruire si un strop de rabdare visul indraznet de a canta la un instrument sau de a concerta pe scena se poate contura intr-o poveste de succes.

 

Clubul de Muzica.ro

Adresa: Str. Diligentei, Nr.7, Sector 3

Telefon: 0736-577.110

E-mail: office@clubuldemuzica.ro

Website: www.clubuldemuzica.ro

 

 

About The Author

Niciun comentariu on "Scoala de Vara Muzicala la Clubul de Muzica.ro"

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *