Școala de ieri, copilul de azi, lumea de mâine- conferință educațională la Brașov

0

Școala românească se află în acest moment în derivă. Degetul se îndreaptă acuzator, după caz, înspre profesori, părinți sau elevi. În contextul unor decalaje clare între modernizarea societății și sistemul tradițional românesc, cu toții avem nevoie de repere la care să ne raportăm, de informații actualizate.

De asemenea, avem nevoie de specialiști în educație, care să ne deschidă ochii spre lumea de mâine, să ne ajute să conștientizăm nevoile reale ale copiilor noștri, să creăm parteneriate viabile între profesor-părinte-elev pentru binele comun al tuturor părților implicate în educație.

Un astfel de specialist este Oana Moraru – expert educațional, educator, învățător si profesor cu 20 de ani de experiență în învățământ. Ea susține o serie de ateliere și conferințe pentru educatori, profesori și părinți în mai multe orașe din țară.

Mă bucur foarte tare că, de data aceasta, și Brașovul este pe listă și pe 1 aprilie vom avea șansa de a o întâlni pe Oana Moraru. Conferința sa de la Brașov – despre creșterea armonioasă, pentru minte si suflet, a copiilor noștri – poartă un titlu sugestiv „Scoala de ieri, copilul de azi, lumea de maine” .

În cadrul acestui eveniment vor fi prezentate informații despre cele mai importante praguri de dezvoltare, de la 0 la 18 ani, dar și idei și soluții – aplicabile acasă și în clasă – care determină trei niveluri ale succesului: școlar, în viață și în echilibrul interior – minte si suflet.
Cum reușim noi, ca părinți, să umplem golul pe care școala tradițională nu reușește să îl umple? Ce contează, cu adevărat, pentru copilul de astăzi și lumea de mâine?
Iată un seminar despre cele mai importante strategii de urmat acasă, în familie, pentru succesul copilului tău!

În cadrul acestui seminar vom afla:
• Care sunt pietrele de hotar pentru creșterea intelectuală și socială a copiilor în intervalul 0-6 ani și ce poți face tu, acasă, pentru asta;
• Care sunt strategiile de bază pentru succesul școlarului mic: 6-12 ani și cum poate suplini familia ce nu face învățătorul;
• Cum se descoperă vocația și cum apar motivațiile interioare după vârsta de 12 ani;
• Cum împăcăm școala tradițională cu nevoile viitorului, fără să așezăm copiii în conflict sau în defensivă;
Rezervați-vă cât mai repede un loc în sală pentru a nu rata întâlnirea cu Oana Moraru!

Pentru înscrieri, aveți trei opțiuni:
1. Plata online – cu mail la voceaparintilor@gmail.com.
2. sau direct, la sediul nostru din strada Dorobanti nr. 173, Harman, între orele 08-18; tel:0754/010.249 sau la sediul FasTracKids, str. Apulum nr. 3 Brașov între orele 09-12 si 15-19.
Preț/persoană – 150 lei
Se aplică reduceri pentru cupluri sau grupuri de educatori și profesori.

Mai multe  informații  despre evenimentul de la Brașov găsiți aici.

Sper să ne vedem în număr cât mai mare la acest eveniment. Cu siguranță avem nevoie de aceste informații cu toții, fie că suntem educatori, profesori sau părinți. Copiii sau elevii noștri ne vor mulțumi într-o zi!

de Eliza Biro

Total 1 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

About The Author