Ora de matematică. „Ecuația unui copil normal. Grafice, cifre, statistici și adevăruri”-seminar gratuit pentru părinți

0

Când fiul meu era nou-născutut eram îngrozită de faptul că nu lua în greutate. Îl cântăream într-una în primele săptămâni. Apoi, cu trecerea timpului au apărut ale stresuri: oare se dezvoltă așa cum trebuie? oare este prea slab? prea scund? oare face ce fac toți copiii de vârsta lui? Mereu îl întrebam pe medicul său dacă este în graficul de dezvoltare normal vârstei sale.

Pentru părinții la început de drum este firesc să nu știe când este cazul să apeleze la un ajutor specializat, care sunt standardele în dezvoltarea copilului lor etc.

Pentru viittorii și proaspeții părinți Qbebe a lansat anul acesta o campanie de informare de mare amploare pentru educaţia părinţilor care poartă numele de Şcoala Părinţilor Responsabili. Pentru că, aşa cum părinţii ghidează cu atenţie, dăruire şi dragoste paşii copilului, în drumul lui în viaţă, tot aşa, Şcoala Părinţilor Responsabili îndrumă cu atenţie şi grijă paşii părinţilor în creşterea şi educarea copiilor, depăşind bariera comunicării online şi oferind interacţiune directă cu cei mai bine pregătiţi specialişti din toate domeniile ce vizează parentingul. Fiecare seminar educativ din Şcoala Părinţilor Responsabili este menit să informeze corect, fiind organizate cu determinarea de a oferi soluţii, răspunsuri, idei, trucuri şi de ajuta şi uşura responsabilitatea uriaşă a unui părinte.

Părinții nu se nasc peste noapte. Copiii da. Tu ești pregătit?

Pe data de 21 aprilie 2017, Qbebe invită părinții la Școala Părinților Responsabili, pentru a lua parte la cel de-al treilea seminar educativ din acest an – „Ora de matematică”.

Ecuația unui copil normal. Grafice, cifre, statistici și adevăruri” este denumirea seminarului, care are ca scop o incursiune detaliată, plină de informaţii utile, în ceea ce înseamnă dezvoltarea normală a unui copil sănătos în ceea ce priveşte fiziologia acestuia. Seminarul se va se va desfășura între orele 17:00-20:00, la Crown Cișmigiu şi va fi moderat de Tily Niculae, una dintre cele mai dedicate mămici din zona de parenting. La catedră vor dărâma mituri şi vor detalia cifre, statistici şi adevăruri cei mai bine pregătiţi specialişti din domeniu.

Lecția 1: Ghid pe vârste: greutate și înălțimea copilului va fi abordată de Dr. Cristina Popescu, Medic specialist pediatru

Lecția 2: Când ne dăm seama că există o problemă în dezvoltarea copilului va fi detaliată de Dr. Mirela Stocklosa, Medic specialist pediatru

Lecția 3: Mituri dărâmate – prea scund, prea slab, prea gras, prea înalt? va fi predată de Dr. Purcăreanu Eugen Constantin, Medic specialist în medicină de familie

Lecția 4: Când apelăm la ajutor specializat? va oferi răspunsuri de la Dr. Daniela Vaida, Medic specialist în medicina de familie și pediatrie

Colţul cu activităţi pentru copii va fi asigurat de animatorii Ursulla şi de trupa de teatru pentru copii Pam Pam iar gustările delicioase şi sănătoase vor fi preparate de Nico, mămica responsabilă de la Bucătăraşul cel Dibaci.

La finalul evenimentului se va organiza o tombolă cu premii utile pentru mămici.

Pagina de înscrieri: http://www.qbebe.ro/scoalaparintilorresponsabili/oradematematica.php

Intrarea este gratuită! Locurile sunt limitate!

Pentru a vă face o idee, vă las aici un video despre cum a fost la cel de-al doilea seminar Şcoala Părinţilor Responsabili, Ora de biologie: Natura, alimentaţia şi farfuria copilului

Video:

 

 

 

 

Total 0 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

About The Author

Sunt Eliza Biro, Instructor de Aware Parenting, profesor, mămica a doi pitici năzdrăvani care mă inspiră și mă provoacă să evoluez zi de zi.

Niciun comentariu on "Ora de matematică. „Ecuația unui copil normal. Grafice, cifre, statistici și adevăruri”-seminar gratuit pentru părinți"

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *