Ora de biologie – Natura, alimentaţia şi farfuria copilului – seminar gratuit

0

Încă de când se naște bebelușul, modul în care îl hrănim ne preocupă. Ne străduim să avem un strat bun în alăptare, să îl hrănim exclusiv cu lapte matern până la șase luni, apoi căutăm cele mai bune scheme pentru diversificare, citim pagini întregi despre acest subiect cât pentru o lucrare de licență. Să nu mai vorbim că din prima zi de diversificare, preocuparea pentru mâncare sănătoasă și stresul „cu ce să mai gătim” se extinde asupra meniului întregii familii.

Tuturor ne prind bine niște lecții de alimentație sănătoasă. Așadar, Seminarul gratuit de parenting: Ora de biologie – Natura, alimentaţia şi farfuria copilului la Şcoala Părinţilor Responsabili se potrivește perfect viitorilor și proaspeților părinți care doresc să afle mai multe despre un mod de alimentație echilibrat. Seminarul va avea loc în data de 22 Martie 2017, Bucureşti.

Qbebe a lansat anul acesta o campanie de informare de mare amploare pentru educaţia părinţilor care poartă numele de Şcoala Părinţilor Responsabili. Pentru că, aşa cum părinţii ghidează cu atenţie, dăruire şi dragoste paşii copilului, în drumul lui în viaţă, tot aşa, Şcoala Părinţilor Responsabili îndrumă cu atenţie şi grijă paşii părinţilor în creşterea şi educarea copiilor, depăşind bariera comunicării online şi oferind interacţiune directă cu cei mai bine pregătiţi specialişti din toate domeniile ce vizează parentingul. Fiecare seminar educativ din Şcoala Părinţilor Responsabili este menit să informeze corect, fiind organizate cu determinarea de a oferi soluţii, răspunsuri, idei, trucuri şi de ajuta şi uşura responsabilitatea uriaşă a unui părinte.

Părinții nu se nasc peste noapte. Copiii da. Tu ești pregătit?

Pe data de 31 Martie 2017, Qbebe invită părinții la Școala Părinților Responsabili, pentru a lua parte la cel de-al doilea seminar educativ din acest an – „Ora de biologie.

„Natura, alimentaţia şi farfuria copilului” este denumirea seminarului, care are ca scop o incursiune detaliată, plină de informaţii utile, în alimentaţia sănătoasă a copiilor. Seminarul se va se va desfășura între orele 17:00-20:00, la Crown Cișmigiu şi va fi moderat de Tily Niculae, una dintre cele mai dedicate mămici din zona de parenting. La catedră vor preda lecţii despre alăptare, diversificare şi alimentaţie sănătoasă cei mai bine pregătiţi specialişti din domeniu.

Lecția 1 – Laptele matern, laptele formulă și laptele de vacă – dr. specialist pediatru Irina Costache

Lecția 2 – Diversificarea: reguli pentru un start sănătos, fără copil mofturos – Crina Coliban, femeia care îi face pe copii să mănânce

Lecția 3 – Piramida alimentară și porțiile de mâncare pentru copil – dr. Simona Carniciu, medic diabetolog şi nutriţionist

Lecția 4 – Ce să cumpăr? Ce să gătesc? – Alina Stoica, terapeut nutriţionist

Colţul cu activităţi pentru copii va fi asigurat de animatorii Ursulla iar gustările delicioase şi sănătoase vor fi preparate de Nico, mămica responsabilă de la Bucătăraşul cel Dibaci.

La finalul evenimentului se va organiza o tombolă cu premii utile pentru mămici.

Pagina de înscrieri: http://www.qbebe.ro/scoalaparintilorresponsabili/oradebiologie.php

Intrarea este gratuită! Locurile sunt limitate!

Sponsori: Philips Avent, Himalaya, Activit Colostru Premium-RoPharma

Parteneri: Radio Itsy Bitsy, Dasha, DivaHair, DivaHair Cosmetics, Andreea Gutiu Photography, Ursulla, Bucatarasul cel Dibaci, Bucovina, Crina Coliban, Frici de mamici, WowMom, Mamica Pediatru, SuntPitic.ro, Mothers and the city, Johannasburg.ro, Florina Badea, GoKid

Primul seminar Şcoala Părinţilor Responsabili s-a intitulat Ora de anatomie: Corp sănătos, Copil frumos și a avut un real succes.

Vă las aici video-ul pentru a vă face o idee:

 

Despre Qbebe

Qbebe este revista online dedicată mamelor și viitoarelor mame care înțeleg această uriașă responsabilitate și oferă părinților informațiile de care au nevoie pentru a-și crește copilul frumos și sănătos. Qbebe este chiar mai mult decat o revistă, este o comunitate de mămici și tătici determinați să ofere copiilor lor cel mai bun, mai frumos și mai sănătos start în viață. Qbebe ajută, susține și felicită sute de mii de părinți din România, care își cresc cu responsabilitate și dragoste copii.

 

Total 0 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

About The Author

Niciun comentariu on "Ora de biologie – Natura, alimentaţia şi farfuria copilului – seminar gratuit"

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *