Mindfulness cu Daniela Andreescu

0

 Trecem deseori grăbiți prn viață, bifăm evenimente, întâlniri, sarcini de rezolvat. Ne pierdem pe noi undeva pe drum, uităm să ne bucurăm de clipa prezenă. De aceea avem nevoie de o conștientizare a momentelor pe care le trăim, de acea stare de mindfulness. Dar cum putem ajunge să conștientizăm și să valorificăm clipa prezentă?

Sunteți alergici la sfaturile atotștiutorilor? Ori poate plictisiți de rețetele de succes care vă arată cum să trăiți bine? V-ați lămurit că esența cunoașterii de sine este recunoașterea libertății? Sau vă place să explorați meandrele minții și să vă delectați cu jocul emoțiilor? Ori, poate, aveți convingerea că singurul lucru care contează pentru a trăi înțelept este întâmpinarea existenței în deplină conștiență?

Daniela Andreescu, autoarea volumului Cum gătim realitatea vă propune un rețetar în care sunt dezvoltate diverse teme care par a consuma cea mai mare cantitate de viață: modele pe care le urmăm; scopuri, visuri și dorințe după a căror realizare tânjim; frământări legate de alegeri, stres și fericiri; încurcături înspre care ne îndreaptă gândurile și emoțiile; drame conceptuale despre stimă și încredere, vulnerabilitate și putere, suflet, spirit și sine.

Săptămânal Daniela Andreescu ne va oferi câte o rețetă menită să stimuleze gândirea și încrederea în forțele proprii. Exercițiile de imaginație și meditațiile propuse vor oferi o modalitate de a utiliza resursele mental-emoționale naturale pentru o spiritualitate bazată pe conștiență.

Daniela Andreescu este coach, formator în managementul comunicării şi relaţiilor interpersonale, facilitator pentru dezvoltare umană, instructor de meditaţie şi mindfulness, autor. A urmat diferite stagii de pregătire în domeniul dezvoltării personale, al tradiţiilor contemplative şi terapiilor alternative, a început studiul şi practica mindfulness în 1996, a participat la conferințe și seminarii dedicate cercetărilor din domeniul ştiinţelor cognitive. S-a format ca și coach în cadrul şcolii internaţionale Meta-Systeme Coaching, este primul formator în managementul comunicării şi relaţiilor interpersonale prin Metoda ESPERE® din România, validat de Institute ESPERE International Paris, este membră a International Coach Federation.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Total 2 Votes
1

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

About The Author

Niciun comentariu on "Mindfulness cu Daniela Andreescu"

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *