Horoscop copii născuți în zodia Vărsător

0

Vărsătorul este semnul zodiacal al persoanelor născute între 20 ianuarie și 19 februarie.

Este un semn de aer, traversat de soare și dominat de planetele Saturn și Uranus.

Caracteristicile copilului Vărsător

Micuțul Vărsător este foarte sociabil, îndrăgostit de viață și foarte comunicativ. Îi place independența, adesea făcând contrariul a ceea ce i se cere. Va avea foarte repede puncte de vedere personale, neavând nevoie decât rareori de opinia celorlalți. Copilul Vărsător detestă constrângerile și obligațiile. Se va adapta rapid la situațiile neprevăzute ale vieții. Nu este un copil ranchiunos, reușind să uite repede o ceartă, o dispută. Caracterul său deschis și generos îl va ajuta să-și facă mulți prieteni pe parcursul vieții. Inteligența este caracteristica sa dominantă. Tot ceea ce este nou îl captează, nefiind exclus să devină un pionier în domeniul său de interes. Copilul Vărsător are fantezie, este original și interesant. Spiritul său rebel se va atenua cu vârsta, păstrând-și totuși curiozitatea și originaliatea. Loial și idealist, el își va urmări idealurile până la capăt.

Sfaturi pentru părinți

Nativul Vărsător este un spirit creativ și de mic va da dovadă de idependență. De aceea aveți grijă să nu-l sufocați cu atenția dumneavoastră.

Trebuie să-l lăsați să se  exprime și vă va surprinde cu frumoasele sale idei și cu personalitatea sa sclipitoare. Îndrumați-l spre domeniile în care să-și poată dezvolta creativitatea și spiritul artistic. Este interesat de noile tehnici, de invenții, de progres. Trebuie să-i explicați tot timpul lucrurile noi cu care se confruntă, să-i stimulați curiozitatea. Nu uitați că este dificil să-i impuneți reguli sau să-l privați de libertatea sa ! Înercați să vă înțelegi copilul Vărsător și să găsiți cea mai bună cale de comunicare cu acesta !

Total 0 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

About The Author

Niciun comentariu on "Horoscop copii născuți în zodia Vărsător"

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *