Despre o mămică învingătoare- câștigătoarea tombolei BabyLand

0

A doua câștigătoare a tombolei Babyland, un program educațional adresat copiilor între 1 și 3 ani, care se desfășoară în Brașov și Săcele, este Alexandra: o mămică modernă, cochetă, sensibilă, cu suflet de copil, iubitoare de Crăciun şi aroma de sărbatoare. Şi îndragostită iremediabil de Rebeca: sufleţelul ei cu păr lung şi ochi strălucitori, mereu curioasă, hotărâtă să ducă totul la bun sfârşit de una singură, şugubeaţă, veselă şi lipicioasă.

Pe Rebe şi pe mămica ei le-am cunoscut mai întâi virtual, când, atrase de zvonurile ţesute în jurul atelierului “Povestea mea fermecată” – amestec de poveste, teatru şi creativitate – s-au decis să vina sa ne cunoscă şi personal. Circumspectă dar curioasă încă de la început, cu sprânceana ridicată a întrebare – unde e teatrul?! – Rebe a decis: “Mai venim aici. Îmi place” . Şi au mai venit.

Alexandra este o mămică învingătoare, o mămică ce face cât doi. Da, adică este mămică singură, pentru binele şi linistea tuturor. Şi face o treabă grozavă judecând după cum înfloreşte puiul ei. Aparent detaşată, nedespărţită de tehnologie, Alexandra ascunde de fapt o sumedenie de experinţe şi informaţii musai trebuincioase meseriei de mămică: de la remedii homeopate la economie şi contabilitate, de la activităţi extra grădi la timp liber. Şi toate astea adunate în cei câţiva anişori de când este mamă. Cine ar zice că se distrează la fel de mult pe cât de mult bine face?! Da, face acte de caritate. Importante. Mobilizeaza forţe nebănuite împreună cu alte mămici pentru a face mult bine. Dar shhhh! Asta ştim doar noi, căci nu prea îi place să se fălescă.

Aşadar v-o prezint pe Alexandra: o mămică modernă, cochetă, sensibilă, cu suflet de copil, iubitoare de Crăciun şi aromă de sărbatoare.

(Un articol scris de  Dana – o mamică ce se hrănește cu zâmbetele și voia bună a copiilor de la atelierul creativ „Povestea mea fermecată: – în fiecare luni, de la 17.00, negreșit, la Șt.O.Iosif)

Total 0 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

About The Author

Niciun comentariu on "Despre o mămică învingătoare- câștigătoarea tombolei BabyLand"

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *