Copilul născut în zodia Săgetător

0

Săgetătorul este semnul zodiacal al persoanelor născute între 23 noiembrie și 21 decembrie. Este un semn de foc, guvernat de planeta Jupiter.

Trăsăturile copilului Săgetător

Micuțul Săgetător este o fire încântătoare, veselă și prietenoasă. Oriunde merge, are o capacitate uimitoare de a-și face prieteni. Este mereu pus pe șotii și are un dezvoltat simț al umorului. Este o prezență agreabilă, iar ceilalți îi caută compania. Copilului Săgetător nu-i place să rămână singur, el are permanent nevoie să fie cineva în preajma sa, să fie băgat în seamă. Copilul născut în acest semn este plin de energie, mereu în căutare de aventuri și de noutate. Este greu de ținut în casă. Are nevoie de libertate și de spații largi în care să se desfășoare. Se implică în tot felul de  activități cu exuberanță și entuziasm. Micuțul Săgetător este sincer, onest, iubește adevărul și dreptatea. Luptă pentru cei nedreptățiți și sare în apărarea celor mai slabi. Formalitățile îl enervează, el nu poate face decât ceea ce simte cu adevărat.

Are un fler special în a depista minciuna. Odată pierdută încrederea în cineva, aceasta nu se mai recâștigă. Este idealist și crede în cauza sa până la capăt. Câteodată se poate dovedi naiv și suferă foarte tare când își dă seama că a fost înșelat.

Trăsătura dominantă a personalității sale este curiozitatea. Este tipul de copil care veșnic are câte o întrebare de pus. Este greu de ascuns ceva unui Săgetător. Dacă vreți să convingeți un copil din acest semn zodiacal, trebuie să-i explicați clar și cu argumente punctul dumneavoastră de vedere.

Sfaturi pentru părinți

Găsiți activități variate pentru copilul dumneavostră, pentru că micuțul Săgetător se plictiește repede. Nu-l lăsați singur prea mult timp, deoarece urăște singurătatea și are nevoie permanentă de companie. Canalizați energia inepuizabilă a copiilor Săgetător spre practicarea unui sport. Nu încercați să-l mințiți, căci micul Săgetător are un radar pentru minciună și cu greu îl veți mai face să aibă încredere în dumneavoastră. Nu-l nedreptățiți, căci nedreptatea îl revoltă.

Îndrumați-l spre cunoaștere, copilul Săgeător are o minte sclipitoare, dar nu este un autodidact. Nu-I îngrădiți libertatea, căci altfel îl veți îndepărta. Ajutați-l să-și împlinească visul. Fiți alături de el și va reveni mereu lângă dumneavoastră. Învățați-l să fie mai diplomat, deoarece sinceritatea sa poate fi uneori dezarmantă sau îl poate pune în situații stânjenitoare.

 

Total 0 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

About The Author

Niciun comentariu on "Copilul născut în zodia Săgetător"

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *