Copiii născuți în Pești

0

Acest semn astrologic este al persoanelor născute între 19 februarie și 20 martie. Este un semn de apă, traversat de Soare, aflat sub dominația planetelor Jupiter și Neptun.

Caracterul copiilor născuți în zodia Peștilor

Micii Pești sunt mari sensibili, înzestrați cu un instict foarte dezvoltat. Ei empatizează foarte bine cu persoanele care-i înconjoară, trăind alături de acestea bucuriile și durerile lor. Plini de compasiune pentru ceilalți și foarte generoși, copiilor din acest semn zodiacal le place să sară în ajutor. De aceea trebuie să fie atenți cui oferă ajutorul, pentru că unii ar putea profita de bunăvoința lor. De asemenea ei iubesc natura și animalele. Sunt foarte tandri și au nevoie de multă afecțiune și încurajare din partea părinților. Nativii acestei zodii au o imaginație excesivă, care îi face să privească lumea într-un mod propriu. Natura lor visătoare și idealistă îi poate îndepărta mult de realitatea cotidiană. Se lasă ghidați mai degrabă de instict decât de logică. Copiii Pești nu duc întotdeauna până la capăt proiectele lor. Câteodată se pot dovedi nehotărâți, lipsindu-le voința.Totuși, copiii Pești au o capacitate extraordinară de a se adapta. Sunt copii liniștiți și nu creează multe probleme părinților

Copiii Pești la școală

Copiii din acest semn zodiacal sunt puțin ambițiosi, dar dispun de o memorie excelentă. Prin caracterul lor plăcut  și liniștit atrag simpatia profesorilor  lor. Acești copii excelează în literatură și în arte, mai ales dacă le este stimulată creativitatea.

Sfaturi pentru părinții micului Pește

Oferiți-i un univers afectiv protector, ajutându-l să înțeleagă progresiv realitățile lumii înconjurătoare. Petreceți mult timp cu copilul dumneavoastră și oferiți-i atenția de care acesta are nevoie. Încurajați-l, deoarece are o permanentă nevoie de susținere și încredere. Supravegheați-i prietenii și fiți atenți să nu se lase influențat de aceștia. Aveți grijă să rămână cu picioarele pe pământ, căci datorită caracterului său visător are tendința de a fugi de realitate. Cumpărați-i un animal de companie, asta îl va face deosebit de fericit !

Total 0 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

About The Author

Niciun comentariu on "Copiii născuți în Pești"

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *