Charity garden party – Alice in Wonderland – eveniment caritabil

0

Există copii talentați care nu au niciodată în viața șansa să își valorifice un talent. Există copii care nici măcar nu știu că au un talent. Nimeni nu a fost interesat să îi ajute să și-l descopere și să îl pună în valoare.
Charity Garden Party este un eveniment caritabil, destinat strângerii de fonduri pentru copiii talentați, care provin din familii defavorizate.
Felicia Filip, Alexandra Ungureanu vin la Brașov pentru ca a aduce bucurie și a încanta participanții la Charity Garden Party, sprijinind astfel demersul strangerii de fonduri pentru cauza educației non-formale a copiilor care învață foarte bine dar provin din familii defavorizate.

Cum au fost ajutați copiii talentați în anii trecuți

24 copii, 24 ateliere, 12 zile, 2 ani. Rezultatele celor 2 tabere organizate deja pentru copii cu rezultate foarte bune la învățătură dar care provin din familii defavorizate. În anul 2016, asociația Happy Moms a organizat tabăra la Brădet, în 2017 la Păltiniș.

Despre evenimentul caritabil de anul acesta

În 6 octombrie, la ora 18.00, Happy Moms ne invită împreună cu familia la petrecerea caritabilă cu tema Alice în Țara Minunilor, care va avea loc, la centrul de evenimente Yaz – Hărman.
De ce Alice? Pentru că e nevoie de un vis pentru ca tot ce se întâmplă an de an cu cei mici să devină realitate. Și devine, an de an.
Evenimentul este unul de elită având ca miză educația a 12 copii care au rezultate foarte bune la învățătură dar provin din familii defavorizate. Anual, prin proiectul-tabără Incubatorul de talente, 12 astfel de copii participă timp de 7 zile la activități educaționale non-formale. Fondurile strânse îi vor ajuta pe copiii care învață bine, dar provin din familii defavorizate, aducând lumea visului mai aproape, găzduind un program complex, ce include jocuri și ateliere educative pentru copii, dar și reprezentații artistice ale unor artiști cunoscuți, și promovând valorile locale și rolul educației non-formale. Totul sub semnul poveștii.
În cadrul evenimentului veți găsi și obiecte pe care le puteți lua drept souvenir în schimbul unei donații care va fi folosită pentru aceeași cauză, cabină foto pentru a mortaliza momentele magice, candy bar, open bar și alte surprize.
Dress code – cocktail
Varsta minimă sugerată a copiilor – 7 ani.
Preț invitație – 150lei/adult, participarea copiilor este gratuită.

Înregistrarea se face completand formularul:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdUsUhzUqUg7B4_Xep6OOehSvNe7-HPYrLP2YyD01ODmK5EdQ/viewform

Plata se poate face online în contul Asociației Happy Moms.
Contul este: RO71BTRLRONCRT0252540401 (RON) deschis la Banca Transilvania.
Beneficiar: Asociația Happy Moms
CIF: 33230839
Detalii: Contributie Charity garden party

Total 1 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

About The Author

Sunt Eliza Biro, Instructor de Aware Parenting, profesor, mămica a doi pitici năzdrăvani care mă inspiră și mă provoacă să evoluez zi de zi.