Ce contează de fapt? Conferință – dialog relevant cu Oana Moraru

1

Sunt zeci de întrebări pe care părinții le au, indiferent de câte cărți scriem despre copii, indiferent de câți psihologi, consultanți, consilieri, experți, dascăli, cursuri, formări, conferințe, ateliere există.

Zeci de întrebări rămân mereu fără răspuns pentru că zeci de lucruri mărunte şi discrete se insinuează în viața noastră în fiecare zi, dincolo de orice pretenții de carte bine scrisă sau de expertiză în parenting. Aceste zeci de nesiguranțe, nelinişti, nedumeriri, conflicte sau contradicții interioare sunt semnul cel mai bun că facem ce trebuie: creştem odată cu ei, cu cei care ne pun viața mereu sub întrebare.

Vă invităm să luați parte la o întâlnire construită numai din întrebările voastre! Ioana Chicet-Macoveiciuc şi Oana Moraru vor pune în scenă dialogul vostru interior şi toate nedumeririle trimise de voi către ele. Va fi o zi în care încercăm să ne revanşăm pentru tot ce a rămas nespus, nebătut în cuie, nealiniat cu inima noastră.

Vom vorbi despre ce contează cu adevărat. Alăptat, purtat, explicat, iubit, demonstrat, iertat, acceptat, pedepsit, recompensat, lăudat, ateliere, opționale, talent, performanță, concurență. Cursuri și cărți de parenting, instinct, voință, rezistență. Ce ajută? Ce încurcă? Ce contează mai mult și ce contează mai puțin?
Grădiniță de la 1, 2, 3 ani sau deloc? Cum o alegem? Program lung sau scurt? Opționale sau timp în aer liber? Școala: cel mai mic din clasă sau cel mai mare? Cum alegem școala? Ce contează? Cum știm că facem bine? Ce urmărim? Cum evaluăm? Cum discutăm cu partenerii sau bunicii care nu ne împărtășesc principiile de creștere a copiilor?

Sperăm din tot sufletul că veți pleca acasă cu şi mai multe întrebări. Adică vii, puternici şi în permanentă căutare. Exact ce ne dorim şi pentru copiii noştri!

Vă invităm sâmbătă, 22 aprilie, de la ora 10.00 la ora 13.00 în Sala Grand Venue a Pentagon Events (pe Bd Expoziției, lângă Romexpo), la un eveniment special, care pornește de la noi, de la întrebările noastre legate de tot ce ține de o educație cu respect. Dacă aveți întrebări pentru noi, ni le puteți transmite în formularul de înscriere sau aici în comentarii și vom include răspunsurile în dialogul nostru.

Prețul de acces este de 40 de lei de adult dacă vă înscrieți și achitați până pe 10 aprilie, urmând ca după această dată, costul să fie de 50 de lei/adult. Pentru înscriere și pentru a primi detaliile de plată puteți accesa acest link https://goo.gl/forms/EKLtKkKSzS9CbNkB2
Tot acolo vă rog să completați și întrebarea voastră sau subiectul de interes.

Evenimentul va fi disponibil și online, pe baza unui link și a unei parole. Prețul până pe 10 aprilie este de 25 de lei, dacă achitați după 10 aprilie, va fi de 30 de lei. Pentru înscriere și pentru a primi detaliile de plată puteți accesa acest link https://goo.gl/forms/04CguR3KsgVPr1Ek2

Vom pregăti la fața locului și activități pentru copii, pentru a-i putea aduce cu voi dacă nu aveți de ales.

Așadar, pe 22 aprilie aflăm împreună CE CONTEAZĂ. 🙂

Total 0 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

About The Author

Un comentariu on "Ce contează de fapt? Conferință – dialog relevant cu Oana Moraru"

  1. Pingback: Cum își găsesc copiii drumul în viață? - SuntPitic - Blog de Parenting

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *