Câștigă o invitație la conferința M.A.M.A

0

SuntPitic.ro vă oferă o invitație la conferința motivațională: “Urmează-ți pasiunea, fii fericită”, organizată de asociația Happy Moms, pe data de 30 octombrie 2014, la sediul Camerei de Comerț și industrie din Brașov, începând cu ora 18.00.
Conferința are ca speakeri femei antreprenor, specialiști, persoane publice, care au o profesie, dar care au și o pasiune.
Specialiștii în domeniul psihologiei susțin faptul că a avea o pasiune aduce relaxare, fericire, încredere, compensare, acceptarea de sine și a celorlalți. Altfel, orice pasiune care aduce un beneficiu interior, dar și exterior femeii este recomandată pentru că aceasta îmbogățește femeia, dar și viața de familie, viața copilului ei, dar și productivitatea și creativitatea la job.

Mai multe detalii despre conferința M.A.M.A găsiți aici : https://www.facebook.com/events/1488358568105340/

Cum poți câștiga invitația?

  1. Dați share la această postare.
  2. Intrați pe site-ul suntpitic.ro și adăugați un comentariu la acest text în care să răspundeți la întrebarea : Ce pasiune v-ați (re)descoperit de când sunteți mamă ?

Concursul se desfășoară în perioada 13 – 19 octombrie, iar câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți în data de 20 octombrie, umând a fi anunțat pe pagina noastră de facebook.

Dacă găsiți utile materialele noastre ne puteți da un like (nu este o condiție esențială pentru a câștiga concursul).

 

Concurs încheiat. Câștigătoarea concursului este Rayana.

 

Total 0 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

About The Author

Niciun comentariu on "Câștigă o invitație la conferința M.A.M.A"

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *