Atașament prin joc – atelier pentru adulți

0

Dragi părinți,

Suntem sigure că știți ce rol important îl are joaca în dezvoltarea armonioasă a copiiilor dumneavoastră, de multe ori v-ați jucat și ați simțit un sentiment de bine, aceea este conectarea cu suflețelul minunat pe care l-ați adus pe pământ.
Noi vă invităm la un atelier dedicat jocului, unde vom descoperi împreună nu doar de ce să ne jucăm conștient cu minunile noastre, dar și care sunt beneficiile aduse în relația părinte-copil, ce puncte de dezvoltare emoțională atinge joaca cu părintele, ce jocuri putem folosi pentru vindecarea anumitor răni emoționale pe care le ”primesc” de cele mai multe ori, involuntar, chiar de la noi.
Pentru a putea merge acasă și cu ceva concret, vom face împreună o păpușă de mână, ne vom gândi împreună la scenete cu această păpușică care vă va fi de ajutor în foarte multe jocuri.
Vă așteptăm într-o atmosferă caldă, la un ceai aburind a relaxare și cu gustărici sănătoase.
Va fi o seară altfel, între noi cei ”mari”, dar tot cu gândul la și pentru cei ”mici”.
Cu drag,
Eliza și Emma

Informațiile oferite în acest atelier se bazează pe abordarea Aware Parenting a Dr. Aletha Solter, psiholog elvețian/american, (www.awareparenting.ro), dar și pe experiența personală și pe observarea îndelungată a reacțiilor copiilor în diferite situații.
Trainer: Eliza Biro – Instructor Aware Parenting, profesor și mama a doi copii

Durată atelier: 1 oră și 30 minute
Locuri disponibile: 10 persoane.
Investiție: 50 lei (include suportul de curs, apa, ceaiul, turta dulce și materialele de bricolaj)
Înscriere prin SMS la 0741346675 cu mențiunea: Atașament prin joc și numele dumneavoastră.

Total 2 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

About The Author